Skip to main content

Ruimte voor resultaat

Als voormalig strafpleiter zag en hoorde ik veel verhalen van mensen. Ik vind het heerlijk om met mensen te werken, dat maakt de strafrechtadvocatuur een rijk beroep. Maar als advocaat ben je wel altijd bezig met de ‘donkere kant’ van de samenleving en het oplossen van problemen.

Na 16 jaar advocaat te zijn geweest, was het tijd voor een volgende stap. Het leek mij fijn om ook op een andere manier een bijdrage te leveren aan onze maatschappij. Door het aanbieden van inspirerende, sfeervolle locaties kan ik meer aandacht besteden aan positiviteit en groei. Locaties waar je je thuis voelt. Waar je in dit digitale tijdperk, in een fysiek bijzondere omgeving verleid wordt tot een andere manier van denken, doen en werken. Waar mensen elkaar niet alleen horen praten, maar ook oprecht naar elkaar luisteren.

Goed kunnen luisteren is essentieel. Niet alleen in de advocatuur maar overal waar mensen werken, tijdens meetings, workshops en onderhandelingen. Ik ben ervan overtuigd dat een open sfeer helpt om beter te luisteren naar elkaar. Met de juiste omgeving creëren we die sfeer, waardoor je zoveel meer resultaat uit je meeting, training of workshop haalt.

In The Conference Club komen mijn ideeën samen, hier klopt het. Ook ervaren hoe dat is? Neem dan contact met mij op.

Yvonne Verschuren